10-jarig bestaan!

Wow, via LinkedIn werd ik er vorige week aan herinnerd dat Van Dooren Translation Services deze maand 10 jaar bestaat! Zelf was ik zo fanatiek begonnen aan boekjaar 2016 dat ik er eigenlijk helemaal niet bij stil had gestaan dat deze mijlpaal naderde.

Is het echt al zo lang geleden? Ik zie mezelf nog als de dag van gisteren in mijn zwarte autootje richting het oosten van het land rijden, waar ik voor mijn allereerste klus drie dagen op locatie zou gaan werken bij een opdrachtgever (voor wie ik tot op de dag van vandaag nog altijd met veel plezier opdrachten verzorg).

Vanwege de toch wel grote afstand zou ik een paar nachten logeren bij een oom die er in de buurt woonde. Bloednerveus was ik, maar na 3 dagen had ik er een goed gevoel aan overgehouden. Niet alleen wegens de leuke opdracht die me veel positieve feedback opleverde, maar ook door de quality time met mijn oom, die ik eigenlijk veel te weinig zag. Op beide adressen gaven mensen me het nodige zelfvertrouwen dat ik de juiste weg was ingeslagen door voor mezelf te beginnen, want stiekem had ik het toch wel een enge sprong in het diepe gevonden.

Wat is er sindsdien veel veranderd: de auto heeft diverse opvolgers gehad, zelfs mijn ‘vestiging’ is al enkele malen gewijzigd en mijn oom is helaas overleden. Er waren veel pieken en dalen privé, maar één ding is in al die jaren mijn constante houvast gebleven: mijn werk, dat ik nog altijd met hetzelfde plezier verricht als tijdens die eerste opdracht.
Wat destijds een beetje uit nood werd geboren (het laatste bedrijf waar ik werkte, werd overgenomen. Gevolg voor alle medewerkers was dat we mee moesten verhuizen naar het kantoor in Amsterdam. Zo niet, dan werd de arbeidsrelatie beëindigd), blijkt 10 jaar later een van de beste beslissingen van mijn leven te zijn geweest.

Chula, la chica Española

Chula, la chica Española

Zoals een van de felicitaties vorige week luidde: op naar de volgende 10 jaar! Ik ben er klaar voor.

En of dit intern nog wordt gevierd met ‘het personeel’? Ik heb mezelf vorige maand een hele lieve kantoorhond cadeau gedaan: de Spaanse adoptie-schat Chula houdt voortaan een waakzaam oog op alle projecten. Met zulk trouw gezelschap wordt elke dag op kantoor een klein feestje de komende jaren…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *